‘Darbelere dur diyen bir ülkeyiz’

Batman Merkeze bağlı Balpınar Belde Başkanlığının 7. olağan kongresi gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 06 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.01.2020 15:57:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Merkeze bağlı Balpınar Belde Başkanlığının 7. olağan kongresi gerçekleştirildi. Balpınar Belediye  konferans salonunda gerçekleşen kongreye katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman; “Sanayi savunmasında yerlilik oranımız yüzde 20 idi. Bugün ise yüzde 70 oranındadır. İşte bu yüzden bazıları çıldırıyor. Türkiye demokratikleşme konusunda çok daha iyi bir yerde. Üreten bir Türkiye var ve dinamik bir halkı var. Darbelere dur diyen bir ülkeyiz artık. Şu anda Türkiye’nin en  önemli değerlerinden biri de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.İsrail’e one minute diyen tek lider Cumhurbaşkanımızdır. Dünya müstekbillerinin gözüne baka baka dünya beşten büyüktür diyen tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kimden alıyor gücünü? Aziz milletimizden alıyor” dedi.

AK Parti İl Başkanı Abdullah Akif Gür, AK Partiden öncesiyle şimdiki zamanı kıyaslamanın mümkün olmadığını belirterek, Türkiye'nin son 17 yılda inanılmaz noktalara ulaştığını söyledi. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetimiyle birlikte çağ atladığını ifade eden Gür, sözlerini şöyle sürdürdü : “Geçmişte muhtar olunamaz denilen kişi bugün Cumhurbaşkanı oldu. Sadece Türkiye’nin değil tüm ümmetin lideri. Emperyal müstekbirlere kafa tutan karşılarında eğilmeyen bir liderimiz var. Bunun yanında her alanda çağ atlatan büyük projelerin altında da hamdolsun Ak Partimiz var. Memleketimize hizmet etmeye ve dünyada da ülkemize yönelik her şer odağıyla mücadele etmeye devam edeceğiz.” Konuşmaların ardından yapılan kongrede mevcut başkan Necmettin Söğüt  AK Parti Balpınar  Başkanlığına seçildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.