DAİB İrtibat Bürosu talebi kabul edildi

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir’in Ticaret Bakanlığı’na talebi üzerine, Batman’da Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) İrtibat Bürosu açılma talebi kabul edildi.

Gündem Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 19:08:12
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir’in Ticaret Bakanlığı’na talebi üzerine,  Batman’da Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB)  İrtibat Bürosu açılma talebi kabul edildi. Merkezi Erzurum olan DAİB, Van, Iğdır, Silopi, Doğubeyazıt ve Yüksekova irtibat bürolarından sonra Batman’da da açılacak.  Demir; “Bu irtibat Bürosunda  halkımızı ihracat noktasında bilgilendirmek, danışmanlık hizmeti vermek,  eğitim seminerleri düzenlemek, üyelerinin çalışmalarında karşılaşacakları güçlükleri gidermeye yönelik çalışmalar yapılacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.