DAEŞ OPERASYONU 37 GÖZALTI

Batman, Adana ve Kayseri'de, DAEŞ'e yönelik operasyonda, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 37 kişi gözaltına alındı.

Gündem Yayın: 30 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.12.2019 19:04:24
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman, Adana ve Kayseri'de, DAEŞ'e yönelik operasyonda, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 37 kişi gözaltına alındı. Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nca DAEŞ'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 22 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 22 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, aralarında DAEŞ'in il sorumlusu olduğu öne sürülen M.D'nin de bulunduğu 22 şüpheli yakalandı. Kayseri'de de DAEŞ'e yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttüğü öne sürülen Irak uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, DAEŞ'e yönelik düzenlenen operasyonda ise 4'ü Suriye 2'si Irak vatandaşı 6 şüpheli gözaltına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.