‘Cüzi yardımlar esnafımız için çok yetersiz’

DEVA Partisi Batman İl Teşkilatı, geniş bir heyetle Batman’ın Kozluk ilçesine çıkarma yaptı.

Gündem Yayın: 28 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 28.01.2021 10:33:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

DEVA Partisi Batman İl Teşkilatı, geniş bir heyetle Batman’ın Kozluk ilçesine çıkarma yaptı.

                                “ESNAFIMIZ KADERİNE TERK EDİLMİŞ”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, İl yönetimi, 6 İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Batman’ın Kozluk ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelindi ve esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Batman’ın en kalabalık ilçesi Kozluk’a gelerek burada yüzlerce vatandaşlarımızla ve esnafımızla tek tek selamlaştık ve kendilerini dinledik. İlçemizde ciddi bir çarpık kentleşme ve altyapı sorununu gözlemledik. İlçemizde tarım tam anlamıyla devlet eliyle bitirilmiş durumda. Hatta tarım alanları hızla yapılaşmaya açılmış ve şehrin önemli güzergahlarından biri olan Çarşı bölgesindeki esnafımız kaderine terk edilmiş. 3 ay ile sınırlı cüzi yardımlar ise esnafımız için çok yetersiz. İlçenin çarpık yapılaşma nedeniyle önümüzdeki yıllarda kuraklık ve su sorunu ile anılacak bir bölgeye dönmesi içten bile değil. İlçemizde yeni yapılan hastane ise vatandaşın derdine derman olmuş durumda değil. Birçok poliklinikte doktor bulmak mümkün değil ve hastalar sıklıkla maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayarak Batman’a gelmek zorunda kalıyor. Batman’da da Kozluk’ta da gördüğümüz manzaranın hiçbir farkı yok. Gençler işsizlikten bahise, uyuşturucuya yönelmiş durumda” dedi.

“PARAMIZ TAM ANLAMIYLA PUL OLDU”

Ziyaretlerin her dönem devam edeceğini ifade eden DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Her zaman sahada olacağız ve çözümün bir parçası olmak için DEVA’yı anlatacağız. Vatandaşlarımız maalesef ciddi sorunlar ile karşı karşıya. Birileri reform programlarından bahsederken vatandaş yediğinden, içtiğinden tasarruf yaparak ay sonunu getirme derdine girmiş durumda. İnsanlarımız büyük bir çaresizlik içerisinde yarınlara dair hiçbir umut beslemiyor. Yalanı doğruymuş gibi anlatarak, dini ve milli duyguları istismar ederek, toplumu kutuplaştırarak, bölerek, vatandaşları tam anlamıyla birbirine düşmanlaştırarak, oy devşirmeye ve gücü elinde tutmaya çalışan bu siyasetin artık vatandaşın derdine deva olmadığı çok açık bir şekilde görülüyor. Paramız tam anlamıyla pul oldu. İşsiz ordusu hızla büyüyor, vatandaşlarımız yoksullaşıyor. Ülkede dolar garantisi ile ihale alan birkaç müteahhittin yüzü gülerken, vatandaşa sabretmek ve askıda ekmek dışında hiçbir şey düşmüyor. Vatandaşımızın derdine deva olmak, tek adam devletinin ülkemize çıkardığı acı faturayı anlatmak için seçim dönemlerini beklemeden ilçe ilçe, mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı gezeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.