Cumhuriyet Bayramı Kabul Törenine yoğun katılım

Batman Valisi Hulusi Şahin’in ev sahipliğinde Türkiye Petrolleri Kristal Park’ta gerçekleştirilen Cumhuriyet Resepsiyonuna yoğun bir katılım sağlandı.

Yaşam Yayın: 30 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 30.10.2019 17:50:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Valisi Hulusi Şahin’in ev sahipliğinde Türkiye Petrolleri Kristal Park’ta gerçekleştirilen Cumhuriyet Resepsiyonuna yoğun bir katılım sağlandı. Her kesimden geniş bir davetli topluluğunun ilgi gösterdiği resepsiyona, Vali Şahin’in yanı sıra eşi Ebru Şahin,  Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Baro Başkanı Av. Abdulhamit Çakan, Vali  Yardımcıları, kamu kurum yöneticileri, askeri erkan, STK ve meslek odaları yöneticileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Vali  Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, resepsiyona katılan davetlileri salon girişinde karşılayarak, vatandaşların bayramlarını kutladılar. Vali Şahin ve eşi Ebru Şahin, tebrikleri kabul ettikten sonra resepsiyonun tertiplendiği salona geçtiler. Davetlilerin kendilerine yoğun ilgi gösterdiği salonda, vatandaşlar Vali Şahin ile fotoğraf çektiler. Cumhuriyet resepsiyonu tüm konuklar için  yapılan çeşitli ikramlardan sonra son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.