Cuma namazı kılınacak yerler belli oldu

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 26.05.2020 20:14:29
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Batman’da Cuma namazı kılınacak alanlar belli oldu. Corona virüs nedeniyle Cuma namazının yanı sıra toplu halde namazların geçici olarak kılınmasının yasaklanmasının ardından Batman’da Cuma namazının kılınacağı alanlar Batman Müftülüğü tarafından belirlendi.

Camiler yerine cami bahçelerinde kılınmasına karar verilen Cuma namazı için Batman kent merkezinde 28 nokta belirlendi. Belirlenen noktalar arasında uygun olan cami bahçelerinin yanısıra, kentin en büyük parkları olan Atatürk Parkı, Şerzan Kurt Parkı, 8 Mart Kadınlar Parkı ve Su Parkı da bulunuyor. Batman Müftülüğü tarafından Cuma namazı kılınacak yerler ile ilgili yapılan çalışmaların ardından uygun görülen 28 noktanın bulunduğu listenin Valilik onayına sunulacağı ve kabul edildiği taktirde 29 Mayıs Cuma günü namaz kılınabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.