Covid-19 denetimleri aralıksız sürüyor

İçişleri Bakanlığı genelgesi gereği “Sağlık İçin Hepimiz için ” parolasıyla tüm yurtta yapılan Covıd-19 denetimleri Vali Hulusi Şahin nezaretinde aralıksız gerçekleştiriliyor.

Gündem Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 07:45:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Komando caddesinde esnaf  ziyaretinde bulunan Vali Şahin’e Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili ve Belediyenin ilgili birim müdürleri eşlik etti. Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Şahin, Batman’da Covıd-19 ile ilgili yürütülen çalışmalarda yakalanan başarının devam edebilmesi için özellikle izolasyon kurallarına mutlak surette uyulması konusunda duyarlılık gösterilmesini istedi. Covid-19 ile mücadele kapsamında, Emniyet, Jandarma ve Belediye Zabıta ekipleri tarafından; alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, otogarlar, ticari taksiler, taksi durakları, park ve piknik alanları, cadde ve sokaklarda vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde uyarılar yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.