Coronavirüs Tedbirleri toplantısı yapıldı

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Coronavirüs (Covid-19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığını pazar yerlerinde alınması gereken tedbirler Vali Hulusi Şahin, başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Gündem Yayın: 28 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 28.03.2020 11:46:05
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Coronavirüs (Covid-19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığını pazar yerlerinde alınması gereken tedbirler Vali Hulusi Şahin, başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi. Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Ramazan Fani, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Sağlık Müdür Dr. Hakan Pamukçu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı, Belediye Başkan Yardımcıları ile Belediyenin ilgili birim müdürleri katıldı. Vali Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; Semt Pazarlarındaki sergi ve tezgâhlarda giyim, oyuncak, süs eşyası, çanta vb zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satış faaliyetleri 27 Mart saat 17.00 itibariyle geçici bir süreliğine durdurulması kararı alındı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.