CORONA ÖLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını tüm Avrupa ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de etkili olmaya devam ederken Batman'da da korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısında gün geçtikçe artışlar devam ediyor.

Gündem Yayın: 12 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.11.2020 14:38:59
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını tüm Avrupa ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de etkili olmaya devam ederken Batman'da da korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısında gün geçtikçe artışlar devam ediyor. 9 Kasım Pazartesi günü ile 12 Kasım Perşembe günü saat 14.30 itibariye Batman'da tedavi gören ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlarla birlikte 11 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan tedbirsizliğin kol gezdiği ve umursamazlığın devam ettiği Batman'ın cadde ve sokaklarında açık alanlar ile kapalı alanlarda maske ve mesafe kurallarının göz ardı edildiği gözlendi. Açık alanların yanı sıra kapalı alanlarda da tedbirsizlik dikkat çekerken, her gün binlerce vatandaşın alış veriş yaptığı pazar ve çarşıda esnafın ve müşterilerin de tedbirleri ihlal ettiği gözlendi. Batman’da özellikle maske kullanımında rehavet yaşanırken, sosyal mesafe ve kurallar ihlal ediliyor.

4 GÜNDE 11 CAN KAYBI

Geçtiğimiz haftanın ilk 4 gününde Batman'da 11 can kaybı yaşandı. Batman ve çevre il ile ilçelerden getirilen bazı vatandaşların tedavi gördükleri Batman Bölge Devlet Hastanesi ile özel hastanelerde 11 kişinin yaşamını yitirmesi tehlikenin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. 9 Kasım tarihinde yaşamını yitiren Y.A. (88), ile (87) yaşındaki A.E. Batman Asri mezarlıkta toprağa verilirken, 10 Kasım tarihinde yaşamını yitiren 77 yaşındaki H.Ö. Şırnak, 67 yaşındaki F. B. Aydınkonak mezarlığında toprağa verildi. 11 Kasım tarihinde ise 79 yaşındaki F.Y. Asri, 49 yaşındaki H.N. Kozluk, 92 yaşındaki M.C. Asri, 84 yaşındaki F.S. Silvan ve 12 Kasım Perşembe sabahı korona virüsten yaşamını yitiren 83 yaşındaki İ.G. ise Siirt'in Baykan ilçesinde toprağa verilirken, 75 yaşındaki H.B. Gercüş mezarlığında ve 89 yaşındaki Ş.K. Beşiri'de toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.