Çölyak hastaları belediyeden destek bekliyor

Batman'da 300’e yakın çölyak hastası yardım bekliyor. Çölyak hastalığı konusunda vatandaşlar Belediyeden destek bekliyor.

Yaşam Yayın: 27 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.04.2020 12:06:11
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman'da 300’e yakın çölyak hastası yardım bekliyor. Çölyak hastalığı konusunda vatandaşlar Belediyeden destek bekliyor. Batman’da bulunmayan un ürünlerini alma konusunda sıkıntılar yaşayan hastalar, Belediyeden ürünler ve ekmek üretimi konusunda adım atılmasını bekliyor. Çölyak hastaları, Belediyenin çölyak hastaları için üretim yapmasını istediklerini belirterek; “Ekmek temin etmek için bir fırınımız yok (çölyak hastalarımıza taze ekmek yemek istiyoruz), Çölyak hastaları olarak bir yer talep ediyoruz (Batman Engelliler Derneği çatısı altında bir birim kurulmasını istiyoruz), Bütün Türkiye de çölyak hastaları hangi imkanlardan faydalanıyorsa aynısını biz de Batman’da çölyak hastaları istiyoruz’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.