ÇOK DİLLİ KORODAN KONSER

Gündem Yayın: 31 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.10.2019 17:21:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi “Çok Sesli ve Çok Dilli Müzik Korosu” Şef Doç. Dr. Rohat Cebe yönetiminde Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda konser verdi. Konsere, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, üniversite personeli, öğrencileri ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Rektör Durmuş: “96. Yıl dönümünü kutladığımız bu önemli günde ‘egemenlik kayıtsız şartız milletindir’ düsturunun tarihe kayıt olarak geçtiği bu önemli günde çok anlamlı bir konser düzenledik. Emeği geçen tüm akademisyen ve öğrencilerimi kutluyorum. Koromuz, 14 farklı dilde çok sesli bir konser verecekler. Koromuz 5 yıldır devam eden bir koro ve birçok uluslararası yarışmada ödül aldı. Bu ödüllerden dolayı koromuzda yer alan öğrenci ve personelimizi tek tek kutlarım. Cumhuriyet bizim birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Anadolu bir mozaiktir. Bu mozaiğin arasında çok kuvvetli bir beton var. Bu beton da Cumhuriyet betonudur. İnşallah daha nice Cumhuriyet Bayramlarını kutlarız” dedi. 14 Farklı dilde eser seslendiren Çok Sesli ve Çok Dilli Müzik Korosu’nun konseri 1.5 saatlik bir performansın ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.