‘Çok başarılı çalışmalar yürüttük’

Batman merkeze bağlı köy muhtarları toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi konferans salonunda yapıldı.

Yaşam Yayın: 21 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 21.01.2021 18:01:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman merkeze bağlı köy muhtarları toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi konferans salonunda yapıldı. Toplantıya; Vali Yardımcısı Muhammet Özyüksel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Müftüsü Turgut Erhan, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı. Köylerin yol, içme suyu, altyapı ve eğitim gibi sorunlarının ele alındığı toplantıda muhtarlara hitap eden Vali Şahin, 2020 yılının zor ve zahmetli bir yıl olduğunu belirterek, “İl Özel İdaresi’nin güçlü ekonomik yapısı sayesinde hizmet anlamında bir sıkıntı yaşamadık. Pandemi nedeniyle hayatımızın sınırlandırılması anlamında zor günlerden geçtik. Halen salgın hastalık devam etmektedir. Tüm dünyada geniş çaplı bir aşılama çalışması tamamlanmadan bitecek gibi de görünmüyor. Biz Türkiye olarak çok başarılı çalışmalar yürüttük ve yürütmeye de devam ediyoruz. Yaz aylarında itibaren elimizdeki imkanları doğrultusunda köylerimizin altyapı hizmetlerini gidereceğiz” diye konuştu. Konuşmanın ardından, muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Şahin, sorunların çözümü konusunda ilgili kurum müdürlerinin gerekli çalışmalarının yürütülmesi konusunda talimat verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.