Çocukların tiyatro keyfi

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan program kapsamında sahnelenen "Arkadaşım Eşek" müzikli danslı tiyatro oyunuyla çocuklar doyasıya eğlendi.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 22.10.2019 16:12:35
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan program kapsamında sahnelenen "Arkadaşım Eşek" müzikli danslı tiyatro oyunuyla çocuklar doyasıya eğlendi. Belediye Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde 20 Ekim 2019 Pazar Günü 13:00, 15:00 ve 17:00 seanslarıyla sahnelenen "Arkadaşım Eşek" adlı müzikli danslı tiyatro oyununu yaklaşık bin 500 kişi ilgiyle izledi. Çocuklarıyla eğitici ve eğlenceli bir hafta sonu geçirmek isteyen ebeveynlerin ilgiyle takip ettiği "Arkadaşım Eşek" tiyatro oyununa minik seyirciler, alkışlar ve danslarıyla eşlik etti. 3 seans halinde gösterimi yapılan tiyatro oyununda salonu tıklım tıklım dolduran minik seyirciler, müzikli danslı tiyatro oyunuyla harika vakit geçirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.