Çocuklar, müzikal tiyatro ile eğlendi

TRT’nin çocuk animasyon filmlerinden olan Rafadan Tayfa’nın sevilen karakterleri, Batman Belediyesinin sanatsal etkinlikleri kapsamında hafta sonu müzikal tiyatro oyunuyla Batmanlı çocukları eğlendirmek için sahne aldı.

Yaşam Yayın: 11 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2019 16:05:50
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
Google News

TRT’nin çocuk animasyon filmlerinden olan Rafadan Tayfa’nın sevilen karakterleri, Batman Belediyesinin sanatsal etkinlikleri kapsamında hafta sonu müzikal tiyatro oyunuyla Batmanlı çocukları eğlendirmek için sahne aldı. Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında yer verilen çocuk programlarından Rafadan Tayfa müzikal tiyatro oyunu, hafta sonu Batmanlı çocuklarla buluştu. Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelenen gösteride, salon dolup taştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.