Çocuk kavgası 2 ölümle bitti

Batman'ın Beşiri ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, biri kız çocuğu olmak üzere 2 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi de yaralandı.

Gündem Yayın: 14 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 14.07.2019 13:31:59
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Batman'ın Beşiri ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, biri kız çocuğu olmak üzere 2 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi de yaralandı. Olay, Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre çocukların kavgasına aile büyükleri de dahil olunca olaylar büyüdü. Kavgada Veysi Yıldırım (63), oğlu Polat Yıldırım, Güzel Çiftçi (40), kızı Berfin Çiftçi (13) ile Cengiz Çetin yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Batman'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Veysi Yıldırım ve Berfin Çiftçi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polat Yıldırım ve Güzel Çifçi'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.