Çocuğunu okula göndermeyene ceza var!

Vali Ahmet Deniz, Beşiri’ye bağlı Beşpınar ve Doğanpazarı köylerini ziyareti ederek, incelemelerde bulundu.

Gündem Yayın: 18 Nisan 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 18.04.2018 17:18:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Köy halkı tarafından karşılanan Vali Deniz köyde görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Deniz, öğretmenlere seslenerek, “Çocukların daha iyi yetişmeleri için akademik eğitimin yanında milletine, bayrağına bağlı, milli ve manevi değerlerine saygılı olarak yetişmeleri ancak sizin özverili çalışmalarınızla mümkün olacak” dedi. Öğretmenlere sık sık aile ziyaretleri gerçekleştirmelerini isteyen Vali Deniz, bir öğretmenin toplumda çok şeyi değiştirebileceğini belirtti. Okul ziyaretlerinin ardından Beşpınar Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Deniz, vatani görevini yapan askerlerle bir araya gelerek, kendileriyle bir süre sohbet etti.

KÖY HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ

Köy halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek köyün; eğitim, sağlık ve alt yapı sorunlarının giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların devam ettiğini, Aile Sağlık Merkezi binasının ihale aşamasında olduğunu, köye yeni bir okul binası yapılması için çalışmalara başlanacağını ifade etti. Öğrencilerin devamsızlıkları konusunda velileri uyaran Vali Deniz, “Çocuklar bizim geleceğimiz, çocuklar karne alana kadar okula devam etmek zorundalar. Okul çağındaki her çocuk okula gelmeli. Çocuğunu okula göndermeyen veli hakkında gerekli idari para cezası uygulanacaktır” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.