‘CİMRİ’ ALKIŞLANDI

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğünün hazırladığı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Cimri’ isimli tiyatro oyunu Batmanlılarla buluştu.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2019 12:58:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğünün hazırladığı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Cimri’ isimli tiyatro oyunu Batmanlılarla buluştu. ‘Cimri’ tiyatro oyununu izlemeye gelen çok sayıda tiyatrosever Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’ni hınca hınç doldurdu. Yeni Sahne tiyatrosu tarafından Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde önceki sahnelenen ‘Cimri’ oyunu, Batmanlı izleyenlere kahkaha dolu bir gece yaşatırken, birçok seyirci gülmekten adeta nefes almakta zorlandı. Fransız komedi yazarı Moliere tarafından kaleme alınan oyunda, para karşısında kendine yabancılaşan birey ve para etrafında biçimlenen toplumsal ilişkiler hicvedildi. Gecenin sonunda oyuncuları tek tek kutlayan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Oğurlu, sergiledikleri sahne performansıyla kendilerine eşsiz bir gece yaşatan tiyatro ekibine teşekkür ederek Batman’ı sembolize eden at başı maketi takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.