Çevre bilinci ve sevgisi aşılandı

Çocuklarda çevre sevgisi ve çevreye saygısı bilincini oluşturmak ve yükseltmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Belediyesi işbirliğiyle “Sevgi-Saygı” konulu değerler eğitimi devam ediyor.

Gündem Yayın: 18 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 18.12.2018 16:27:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çocuklarda çevre sevgisi ve çevreye saygısı bilincini oluşturmak ve yükseltmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Belediyesi işbirliğiyle “Sevgi-Saygı” konulu değerler eğitimi devam ediyor. Çocukların sadece okullarıyla, evleriyle sınırlı olmayan, çevrenin temizliği ve çevrenin korunmasındaki öneme vurgu yapan Batman Belediyesi Temizlik İşleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesindeki uzman ekiplerin katılımıyla, Çevre ve Değerler Eğitimi kapsamında temizlik bilinci konulu söyleşi gerçekleştirildi. Batman’ın 19 Mayıs Mahallesinde bulunan Veysel Karani İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle, ‘Çevre Temizliği ve Çevreyi Korumanın’ önemi konusunda yapılan söyleşide, Batman Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verildi. Soru cevap şekliyle devam eden söyleşide, öğrencilerin temizlik konusunda heyecanlı oldukları gözlemlendi. Batman Belediyesi Temizlik İşleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 17 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilen söyleşiye yaklaşık 600 öğrenci katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.