Cenaze sahiplerini yalnız bırakmıyorlar

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, vatandaşların acılı günlerinde yanlarında olarak cenaze ve defin işlemlerini gerçekleştiriyor.

Yaşam Yayın: 17 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2019 17:35:49
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, vatandaşların acılı günlerinde yanlarında olarak cenaze ve defin işlemlerini gerçekleştiriyor. Vefat edenlerin defin işlemlerinin yapıldığı mezarlıklarımızda defin öncesi her türlü imkanın sağlandığını belirten Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri, vefat edenlerin yakınlarına kefenleme, cenaze taşıma ve definlerde kolaylık sağlıyor. 2019 yılı Eylül ayında 76 cenazenin şehir dışına naklini sağlayan Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, şehir dışı ve şehir içi cenaze nakil hizmeti vererek acılı günlerinde vatandaşların yanlarında bulunuyor. Öte yandan Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, kent merkezinde bulunan 11 mezarlıkta son bir haftada; dikenli otların biçilmesi, ağaç dallarının budanması, mezar arası patika yollarının kilitli taşlarla döşenmesi, mezarlıklarda genel temizlik ve bakım hizmeti gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.