Çelik ve Çöl, Türkiye’yi temsil edecek

Teakwondo branşında Batman’ı ve Türkiye’yi birçok alanda başarıyla temsil eden sporcu Satınur Çöl ve Antrenörü Habip Çelik 03 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası Taekwondo turnuvasında Batman’ı ve Türkiye’yi temsil edecekler.

Gündem Yayın: 04 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 04.02.2020 14:58:06
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Teakwondo branşında Batman’ı ve Türkiye’yi birçok alanda başarıyla temsil eden sporcu Satınur Çöl ve Antrenörü Habip Çelik 03 Mayıs’ta  İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası Taekwondo turnuvasında Batman’ı ve Türkiye’yi temsil edecekler.  61 kilogramda yıldız bayanlar kategorisinde Türkiye ve Batman’ı temsil edecek sporcu Satınur Çöl’ün yanı sıra, Taekwondo Antrenörü ve il temsilcisi Habip Çelik’te Antrenör olarak görev yapacak. İl Temsilcisi ve aynı zamanda Altınyumruk Spor Kulübü Başkanı Habip Çelik; “Sporcum Satınur Çöl ile birlikte ilimizi ve ülkemizi temsil etmenin heyecanını yaşıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İnşallah başarılı sonuçlar elde ederiz.” diye konuştu. Çelik, ayrıca kendilerine her türlü imkânı veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik’e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.