CARWAX'TAN CORONAVİRÜS UYARISI

Batman Park AVM'de hizmet veren 'Carwax Care System' araç bakım ve koruma firması yetkilileri, araçların da coronavirüse karşı korunaklı olması gerektiği yönünde ciddi uyarılarda bulundu.

Gündem Yayın: 16 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2020 12:33:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Park AVM'de hizmet veren 'Carwax Care System' araç bakım ve koruma firması yetkilileri, araçların da coronavirüse karşı korunaklı olması gerektiği yönünde ciddi uyarılarda bulundu. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de korona virüsün tespit edilmesinden dolayı ivedilikle gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirten Carwax yetkilileri, bu önlemlerin başında kişisel hijyen ve kullanılan eşyaların dezenfekte edilmesinin geldiğini ve bakteri yuvası olan araçların da dezanfekte ve ozonlama işlemine tabi tutulması gerektiğini söylediler. Carewax Care System olarak araçlarda gözle görülmeyen bir sürü bakterilerin olduğunu ve bu bakterilerin temizliği için antibakteriyel iç temizlik yapılmasının gerekli olduğunu bildiklerine dikkat çeken firma yetkilileri, "Araç içi temizliği (dezenfekte) işlemini yaparken Carwax Care System'de olduğu gibi kullanılan ürünlerin sağlık bakanlığı onaylı olması ve üzerinde mutlaka 'solumaya uygun bir içeriktir, dezenfektan içerisinde ağır metal yoktur ve aracı aşındırıcı ve zehirleyici etkisi yoktur' ibareleri olmalıdır. Çünkü bu ibarelerin olmadığı ürünler kullanıldığında cilde temasında ciddi zararlar verebilir hatta körlüğe neden olabilir. Carwax Care System olarak araçlarınızın en az 15 günde bir dezenfekte edilmesini öneririz. Bu işlem yapıldıktan sonra virüslerin %99.9 u araçlarınızdan arınmış olur" açıklamasında bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.