ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI

18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümü, ülke genelinde olduğu gibi düzenlenen çeşitli etkinlik programlarıyla Batman’da da kutlandı.

Gündem Yayın: 18 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2019 18:43:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümü, ülke genelinde olduğu gibi düzenlenen çeşitli etkinlik programlarıyla Batman’da da kutlandı. Batman Valiliği protokol alanında düzenlenen törene Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma Dayanışma Derneği üyeleri katıldı. Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başlayan tören, Yeni Kültür Merkezi’nde devam etti Saat 11.00’de başlayan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Günün anlam ve öneminin ifade edildiği konuşmaların ardından Çanakkale zaferini kutlama programı, sinevizyon gösterimi, tiyatro, oratoryo, Çanakkale Şehitlerini anlatan müzik dinletisi ile son bulurken duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Çanakkale ruhunu anlatan tiyatro gösteriminde protokol üyelerinin gözyaşlarına hakim olamadığı dikkat çekerken, Çanakkale Zaferi ile ilgili şiir, resim ve kompozisyon dallarında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı. Program Şehit Ailelerine verilen öğle yemeği ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.