Çanakkale ve Yeni Zelanda şehitleri için lokma dağıtıldı

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nde ve Yeni Zelanda’da Cuma namazı sırasında camiye düzenlenen terör saldırısında şehit olanlar için lokma dağıttı.

Yaşam Yayın: 19 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 19.03.2019 16:42:07
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Batman Turgut Özal Bulvarı üzerinde tüm İslam şehitleri için lokma döken ve vatandaşlara ikram eden Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi Başkanı Ömer Dündar Pekacar, Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümü ve Şehitler Günü münasebetiyle, mukaddesat uğruna can vermiş bütün şehitler ve Yeni Zelanda’da Haçlı terörizmiyle katledilenler için lokma dağıttıklarını söyledi. Pekacar, "Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı olarak, Çanakkale Zaferinin 104’üncü yıl dönümü ve şehitler günü münasebetiyle, mukaddesat uğruna can vermiş bütün şehitlerimiz ve Yeni Zelanda’da Haçlı terörizmiyle katledilen kardeşlerimiz için lokma dağıtıyoruz. Allah bütün şehitlerimizden razı olsun, onların bize miras olarak bıraktığı ülküye sahip çıkabilmeyi, Allah hepimize nasip eylesin” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.