CAMİLERE TEMİZLİK HİZMETİ

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların ibadetlerini temiz ve nezih bir ortamda yerine getirmeleri için camilerde dönüşümlü detaylı temizlik çalışması yürütüyor.

Yaşam Yayın: 31 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 31.07.2019 12:27:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“TEMİZLİK İMANDANDIR”

Kentte bulunan ibadethanelerin temizliği için ‘İbadethane Temizleme Aracı’ ile 5 kişilik bir ekip oluşturan Belediye, kentte bulunan ibadethaneleri temizleme çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde hizmet veren ibadethane temizlik aracı ile camilerin temizliğini gerçekleştiren temizlik ekibi, kent merkezinde bulunan 180 caminin temizliğini detaylı bir şekilde gerçekleştirerek ibadete hazır hale getiriyor. Toplumda önemli bir yere sahip olan camilerde vatandaşların temiz ve nezih bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için camilerin iç mekanında detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz;  “Temizlik kirletmemekle mümkün olur. ‘Temizlik İmandandır’  sözü temizliğin ne derece önemli olduğunu bizlere açık bir şekilde gösteriyor. Batman’ı her alanda her noktada örnek temiz bir şehir yapmak için çalışmalarımız farklı alanlarda kararlı bir şekilde sürdüreceğiz”  ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.