Çalışmaları yerinde denetledi

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye çalışmalarını sahada denetleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gündem Yayın: 16 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 16.06.2019 19:38:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye çalışmalarını sahada denetleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Batman Belediyesi Eş Başkanı Songül Korkmaz, hafta sonunu Belediye çalışmalarını sahada takip ederek geçirdi. Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünü ziyaret eden Eş Başkan Korkmaz, Asri Mezarlıkta Batman’ın mezarlık ihtiyacını karşılamak için yeni açılan mezarlık alanını gezerek, çalışmaları yerinde takip etti. Belediye Mezarlıklar Müdürü M. Beşir Seyitoğlu ile bir süre görüşen Eş Başkan Korkmaz, Mezarlıklar Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları ve hazırlanan projeleri hakkında bilgi aldı. Belediye Eş Başkanı Korkmaz daha sonra Seyitler Mahallesine geçerek Belediye Fen İşleri tarafından yürütülen yeni park çalışmalarını yerinde gezdi. Belediye Fen İşleri Müdürü Nevzat Nemcik ve beraberindekiler ile Seyitler Mahallesine yaptığı ziyarette mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Eş Başkan Korkmaz; “oluşturulacak yeni parkın, adeta bir yaşam alanı olacağını ve mahallenin park ihtiyacını karşılamanın yanı sıra birçok sosyal donatıya sahip olacağını” söyleyerek başlatılan çalışmanın bir an önce tamamlanmasını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.