‘Çalışmaları geceli-gündüzlü gerçekleştiriyoruz’

Batman Belediyesi Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, 99.9 frekansıyla yayın yapan Batman Radyo Yüksel FM’de Yüksel Çiftçi’nin canlı yayın konuğu oldu.

Yaşam Yayın: 19 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 19.01.2020 17:57:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 ‘İYİ BİR PERFORMANS SERGİLİYORUZ’

Belediye Eş Başkanı Dr. Demir, telefonla radyo programına bağlanan, sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplayarak şeffaf bir canlı yayın programı gerçekleştirdi. Göreve geldikleri ilk günden bu yana ekonomik sıkıntılara rağmen belediye hizmetleri açısından iyi bir performans sergilediklerini kaydeden Eş Başkan Dr. Demir, belediyenin 2019 yılında yaptığı altyapı, üst yapı, sportif, kültürel, park, temizlik çalışmaları hakkında genel bir değerlendirmede bulundu. Eş Başkan Dr. Demir; “Bütün çabalarımız Batman halkına, layık oldukları hizmeti sunmaktır. Bunun çabası içerisindeyiz. Yapmayı düşündüğümüz, planladığımız çalışmaları geceli-gündüzlü gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz. Belediyemizin ekonomik sorunları var. Belediyeyi 307 milyon TL gibi bir borçla devraldık. 2019 Nisan ayından bu yana İller Bankasından belediyemize yapılan ödenekten 53 milyon lira kesinti yapıldı. Buna rağmen Batman halkının desteğiyle biz de bütün kadrolarımızla inanarak gerçekten hiçbir dönemde olmadığı kadar yüksek bir performansla ve kıt imkânlarla çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Ayrıca önümüzdeki günlerde çalışmaları tamamlanacak olan Korik, Tilmerç mahallelerini kapsayan yeni imar planını tamamlayarak bu mahallelerimizdeki imar sorununu da çözeceğiz. Yine seçim vaatlerimiz arasında yer alan İluh Deresi ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. 2 aydır Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünden talep ettiğimiz İluh Deresi kamusallaştırma çalışmaları bilgilerini hala bize göndermiş değil. İluh Deresine kalıcı bir çözüm getirmek için diğer kamu kuruluşlarının da bizimle ortak çalışması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.