Çalışmalar kış şartlarında da devam ediyor

Batman Belediyesi, kış şartlarında bile çalışmalarını aralıksız sürdürerek ihtiyaç duyulan güzergâhlarda parke taşı serimi gerçekleştiriyor.

Gündem Yayın: 13 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.01.2020 13:20:39
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Batman Belediyesi, kış şartlarında bile çalışmalarını aralıksız sürdürerek ihtiyaç duyulan güzergâhlarda parke taşı serimi gerçekleştiriyor. Yaşar Kemal Kent Ormanı’nın çevre düzenlemesi ve bağlantı yollarının yapım çalışmalarını sürdüren Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent ormanının ulaşım bağlantısını sağlayan yeni yollarda kaldırım çalışması ve parke taşı serimi çalışmalarını sürdürüyor. Çamlıtepe Mahallesi 4002. sokak ile Yaşar Kemal Kent Ormanı’nın ulaşımını sağlayan yeni yollarda yaklaşık 1300 metre parke taşı serimi gerçekleştiren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, halkın ulaşımını kolaylaştırmak ve yayaların trafikte daha güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için kaldırım çalışması yapıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.