Çalışma sahaları denetlendi

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye tarafından yürütülen yol, kaldırım, park ve Alo Tevşo çalışmalarını yerinde inceledi.

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 13:06:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye tarafından yürütülen yol, kaldırım, park ve Alo Tevşo çalışmalarını yerinde inceledi. Batman’ın en büyük sosyal yaşam alanı olacak olan Yaşar Kemal Kent Ormanı, Alo Tevşo Halk Pazarı, Fahrettin Yıldız Caddesi, Yeşiltepe Mahallesinde yapımı tamamlanan park çalışmalarını yerinde inceleyen Eş Başkanlara; Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın, Mehmet Salih Çetinkaya, Nevzat Nemcik, Belediye teknik birim müdürleri ile meclis üyeleri eşlik etti. Batman Belediyesi Proje Etüt Müdürlüğünün yapmış olduğu proje ile Fen, Park ve Bahçeler,  Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüklerinin Yaşar Kemal Kent Ormanı’nda ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan Eş Başkanlar, yürütülen çalışmaların büyük bir kısmının yılsonuna doğru tamamlanacağını ifade etti. Daha sonra Alo Tevşo Halk Pazarında yapılan son rötuşları yerinde inceleyen Eş Başkanlar ve beraberindekiler, Fen İşleri Müdürlüğünün farklı bir konsept çalışmasıyla yürüttüğü Fahrettin Yıldız Caddesinde son durumla ilgili bilgi aldı. Yeşiltepe Mahallesinde yapımı tamamlanan parkı yerinde görerek mahallelilerle bir araya gelen Eş Başkanlar, Batman’ın ihtiyaç duyduğu yeşil alanların sayısını arttırmak ve çocukların güvenle oynayıp vakit geçirebilecekleri parklar oluşturmak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.