Çalıntı araç ve motosiklet bulundu

Batman'da çalındığı belirtilen bir araç ile motosiklet bulunurken olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2019 16:15:27
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman'da çalındığı belirtilen bir araç ile motosiklet bulunurken olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalındığı belirtilen bir araç ile motosiklet bulunurken olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, Batman'da çalınan bir aracın Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde aynı gün içerisinde bulunup sahibine teslim edildiği ifade edildi. Açıklamanın devamında, "İlimizde hırsızlık olayların önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar neticesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan plakasız motosikletin yapılan sorgusunda çalındığı tespit edilen motosiklet olduğu tespit edilmiştir. Motosiklet Cumhuriyet Savcısının talimatı ile yasal sahibine teslim edilmiş olup; F.G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmiştir" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.