BYS. CNR'de

Batman Organize Sanayi Bölgesinde Tekstil alanında faaliyet gösteren ve bölge pazarında tercih edilen Batman Yorgan Sanayi (BYS) Uluslararası ev tekstil fuarına katıldı.

Yaşam Yayın: 06 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2019 17:09:39
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Batman Organize Sanayi Bölgesinde Tekstil alanında faaliyet gösteren ve bölge pazarında tercih edilen Batman Yorgan Sanayi (BYS)  Uluslararası ev tekstil fuarına katıldı. İstanbul CNR EXPO  Fuar merkezinde 5 gün süreyle tanıtım yapan BYS  dünyanın en büyük ikinci tekstil fuarında Güneydoğu'dan katılan tek firma oldu. Her yıl uluslararası ve Bölgedeki fuarlara katılım gösterdiklerini belirten BYS yetkilileri Erdal  Demir ile Yunus  Saraç, " Ukranya, Rusya, Macaristan, İngiltere, Danimarka, Cezayir, Suudi Arabistan ve Kuzey Irak pazarımıza yeni pazarlar eklemek istedik. İç ve dış piyasada büyük beğeni alan ürünlerimizle dünyaya açılmak istiyoruz, fuar süresince 36 ülkeden 120 firma ile iş görüşmesi sağladık" dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.