Büro Memur-Sen Batman Şubesi mazbatasını aldı

Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kongresinde delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilen Hüseyin Şansi ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını teslim aldı.

Yaşam Yayın: 01 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.04.2021 11:43:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mazbatayı Hüseyin Şansi, Şube Başkan Vekili Zakir Eren, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Abdulbasir Alagaş, Şube Mali Sekreteri Mehmet Ender Hazar, Şube Basın ve İletişim Sekreteri Barış Banlı, Şube Mevzuat ve Toplu Sözleşme sekreteri Veysi Datlı, Şube Eğitim ve Sosyal İşler sekreteri Bayram Coşkun birlikte aldılar. Mazbatayı alırken açıklamalarda bulunan Hüseyin Şansı; “Bünyesinde birçok bakanlığa bağlı memuru barındıran bir sendikada çalışmanın kolay olmadığını ve bunun ağır bir sorumluluk gerektirmektedir. Bütün bu ağır sorumluluğa rağmen çalışanların menfaatini sağlamak için geçmişten bu güne kadar iyi hizmet vermeğe gayret ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Sendikacılığın varoluş felsefesini hiç unutmadan yürümeye devam edecek, ahlaki değerlerini yere düşürmeden sendikal mücadelemizi sürdüreceğiz. Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan’ın sendikal felsefesini takip ederek, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Diline, mezhebine, ırkına, rengine, cinsiyetine ve siyasi görüşüne bakmadan, insanı ve insani değerleri öne çıkaracağız Amacımız çalışanların ortak ekonomik, sosyal, kültürel, mesleki hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmektir. Bu doğrultuda yönetim kurulu üyelerimizle beraber bu görevde bulunduğumuz sürece bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Son olarak; bizlere bu görevi layık gören tüm üyelerimize, delegelerimize sonsuz teşekkür eder, bu güne kadar sendikamıza emeği geçen bizleri destekleyen, arayan, sosyal medya aracı ile tebriklerini ileten herkese teşekkür ederiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.