‘BU UTANÇ AK PARTİNİNDİR’

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, İstanbul’da açlıktan intihar eden Batmanlı çiftin durumu için sert konuştu.

Gündem Yayın: 14 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.02.2021 10:18:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, İstanbul’da açlıktan intihar eden Batmanlı çiftin durumu için sert konuştu. Çelik, “Benim ülkemde gencecik 1 çift açlıktan ve yoksulluktan intihar ediyorsa, devlet vatandaşına karşı asli görevini yapmıyor demektir. İstanbul'da yaşayan 25 yaşlarındaki Elvan ve Enver Demir çifti, 1.5 yaşındaki çocukların komşuya bırakarak intihar etmeleri utancı iktidar partisindir. Genç çift yoksulluktan intihar ediyor, iktidar çıkıp tek bir açıklama yapmıyor. Bunun siyasetle bir alakası yok. Benim ülkemde insanlar açlıktan ölmemeli, yuvalar yıkılmamalı ve gençler işsiz kalmamalıdır. Bir baba olarak günlerdir, kahroluyorum. Allah hiç kimseye böyle acı ve iktidara böyle utanç vermemelidir” dedi.

“HEMŞERİMİZİN YANINDAYIZ”

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, 4. kez hukuk mücadelesini kazanan Siirt AFAD İl Müdürü Ahmet Yıldız’a sahip çıkarak, ‘Adaleti tanımayanı, bizde tanımayacağız’ diyerek hiç kimsenin adaletten ve mahkemelerden üstün olmadığının altını çizdi.  Siirt AFAD İl Müdürü Ahmet Yıldız’ın hukuk mücadelesi ve işini layıkıyla yerine getirmekten başka bir şey yapmadığını belirten İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik; “4. kez hukuk mücadelesini kazanan hemşerimiz Ahmet Yıldız'ın haklı mücadelesini destekliyoruz. Siirt siyaseti ve bürokrasinde akıl almaz işler mi dönüyor düşüncesine girmek istemiyoruz. Bu anlamda, bütün hemşehrilerimizi ve dostlarımızı Yıldız'a sahip çıkmaya davet ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.