Bu pazarda hareket var

Yaşam Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 21:11:24
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Yıllar önce Çarşı mahallesi Göktaksi civarına kurulan Alo Tevşo köy pazarında hareket var. Yaz aylarında yörede yetişen domates, patlıcan, biber ve onlarca ürünün yanı sıra kış aylarının vazgeçilmez ürünleri peynir, sucuk, zeytin gibi mutfakların olmazsa olmazları her çeşit sebze- meyve ürünleriyle herkese ve her keseye uygun fiyatların olduğu Alo Tevşo pazarı hiçbir zaman hareketliliğini yitirmedi.

Mutfakların tüm ihtiyaçlarını karşılayan Alo Tevşo pazarında tüm gıda çeşitlerinin yanı sıra balık, canlı tavuk, kaz ve hindi bile bulmak mümkün. Canlı hindi ve kazların fiyatlarının 150 TLye, canlı köy horozların da tanesinin 60 TL’den satıldığı pazarda tatlı su balık fiyatlarının da kilosunun 5 TL’den satıldığı belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.