Bu kez kadınlara sitem etti

Cumhuriyet Gazetesinde Batman ile ilgili sözlerinden dolayı büyük eleştirilerin hedefi olan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Işıl Özgentürk, yeni yazısında en çok HDP’nin kadın milletvekilleri ve Batmanlı kadınların saldırılarının yaraladığını belirtti.

Gündem Yayın: 07 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 07.09.2020 11:56:57
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Cumhuriyet Gazetesinde Batman ile ilgili sözlerinden dolayı büyük eleştirilerin hedefi olan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Işıl Özgentürk, yeni yazısında en çok HDP’nin kadın milletvekilleri ve Batmanlı kadınların saldırılarının yaraladığını belirtti. Özgentürk, şunları belirtti; “Herhalde biliyorsunuz bir haftadır ağır bir sosyal medya linci yaşıyorum, böylesi pek görülmedi. İlk kez böyle bir linç cephesiyle karşılaştım, şaşırdım. 2020 yılında bu lince dahil olmayan yok. HDP (Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran aracılığıyla), Batman İnsan Hakları Derneği avukatları, Batman Barosu, Batman Basın Konseyi, AKP (Batman Milletvekili Ziver Özdemir aracılığıyla), ak-kara troller ve devlet adına Batman Valisi. Beni de en çok HDP’nin kadın milletvekili ve Batmanlı kadınların saldırıları yaraladı. HDP milletvekili beni oryantalist çukurunda debelenmekle suçladı, kadınlar bana ırkçı ve faşist dediler.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.