Bu kadar da olmaz

Batman İl Özel İdaresi tarafından milyonlarca lira harcanarak yapılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Kıra dağındaki mesire alanına verilen zarar, ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti.

Yaşam Yayın: 23 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 23.07.2019 12:00:20
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Batman İl Özel İdaresi tarafından milyonlarca lira harcanarak yapılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Kıra dağındaki mesire alanına verilen  zarar, ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Alanda görevli bir personelin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, bazı vatandaşların piknik alanına verdiği zararı gözler önüne serdi. Alanda piknik yapan bazı kişiler, oturmak için yapılan kameriyelerin ahşap bölümlerini kırarak mangalda kulandı. Alanda bulunan çocuk parkındaki salıncaklar ise defalarca yerinden sökülerek çalındı. Şahit olduğu görüntüleri paylaşan personel, “Bu gözler kameriyelerin kesilip mangalda kullanıldığını, sulama sisteminin çıkarılıp bulaşık yıkamak için kullanıldığını, salıncakların defalarca takılıp çalındığını, foseptikten prima temizlemek zorunda kaldığımızı gördü. Benim için farklı bir iş deneyimi” şeklinde mesaj yazdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.