‘Bu büyük ailenin ferdi olmaktan gurur duyuyorum’

Vali Hulusi Şahin, Kozluk Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları, gaziler ve güvenlik korucuları için düzenlenen iftar programına katıldı.

Gündem Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2019 17:16:50
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin, Kozluk Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları, gaziler ve güvenlik korucuları için düzenlenen iftar programına katıldı. Vali Şahin, “Dün gece güvenlik güçlerimiz Hasankeyf ilçesinin Mava diye tabir edilen bölgesinde dört terörist unsurunu kıstırdılar, sabaha kadar takip ve tarassut devam etti. Bu dört teröristi sağ olarak yakaladık. Bunlardan bir tanesi de geçen yıl Haziran ayında sekiz askerimizi EYP ile şehit eden teröristti. Mehmetçik, bunu bildiği halde o teröristi sağ olarak ele geçirdi, su ve ekmek verdi. Sağ salim bir şekilde emniyete teslim etti. Bu büyük ailenin ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Peygamberin kahraman askerleri olmak da kolay değil, büyük bedeller ödeyerek olunuyor. Böyle yavrucakları babalarına doymadan yetim bırakarak olunuyor. Bu topraklar ancak öyle vatan oluyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.