‘Bremen Mızıkacıları’na ilgi

Çocuklara yönelik pozitif ayrımcılığı önemseyerek aylık düzenlenen etkinlik takviminde özel yer veren Batman Belediyesi, kentin kültür ve sanat yaşamına, organize ettiği zengin etkinlikler programıyla ücretsiz olarak katkı sunmaya devam ediyor.

Yaşam Yayın: 13 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 13.01.2019 23:11:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Yetişkinlere yönelik konser ve tiyatro oyunlarını takvimlendiren Batman Belediyesi, Ocak ayında da çocuklara özel yer ayırarak, yılın ilk ayında da animasyon film gösterimleri, çocuk tiyatro oyunları ve müzikli gösterilere ağırlıklı yer verdi. Sürekli ve zengin içerikli etkinlikler nedeniyle çocukların adresi haline gelen Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocukları bu kez de güzel bir sürpriz bekliyordu. Dünya edebiyatının klasikleri arasına giren “Bremen Mızıkacıları” masalı oyunlaştırılarak çocukların beğenisine sunuldu. Maskotlu müzikli çocuk oyunu haline getirilen Bremen Mızıkacıları gösterimine aileler çocuklarıyla birlikte büyük bir ilgi gösterdi. Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gösterimi yapılan Bremen Mızıkacıları maskotlu müzikli çocuk oyunu, aynı gün 12.00 – 14.00 ve 16.00 saatleri olmak üzere üç ayrı seansta izleyicilerinin karşısına çıkarak, büyük bir beğeni ve alkış aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.