Bowling şampiyonası yapıldı

2018-2019 Okul sporları faaliyet programında yer alan ve ilk kez yapılan Bowling şampiyonası Worldmar alışveriş merkezinde yapıldı.

Teknoloji Yayın: 06 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2019 17:00:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2018-2019 Okul sporları faaliyet programında yer alan ve ilk kez yapılan Bowling şampiyonası Worldmar alışveriş merkezinde yapıldı. Erkeklerde 2 takım, kızlarda ise 7 takım olmak üzere toplam 9 takım ve 49 sporcu mücadele etti. Zevkli ve heyecanlı geçen karşılaşma sonucunda dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi. Bowligng sporunun hak ettiği konuma gelmesi için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirten İl Temsilcisi Ömer Durmaz, “Okul Sporlarında ilk kez Bowling şampiyonası yaptık. Buda bizleri son derece sevindirmiştir. İlk olmasına rağmen 2 kategoride 9 takım 49 sporcu ile mücadele etti.  Batman'da ilki yapılan bu organizasyonda bize her türlü konuda destek olan Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Halil Eren’e, Spor Şube Müdürü Burak Eren’e, katılım sağlayan okullarımıza ve öğrencilerimiz ile emeği teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.