BÖLGESEL LİGDE PETROLSPOR RÜZGÂRI ESTİ

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Bölgesel lig 2. Kademe müsabakaları hafta sonu koşuldu. 4 kategoride yapılan müsabakalara 106 sporcu ve 30 kulüp katıldı.

Yayın: 07 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.11.2018 13:45:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlimizi temsilen müsabakalara katılan Batman Petrolspor takımı Minik Kızlar, Yıldız Kızlar ile Yıldız Erkekler kategorilerinde şampiyon olurken, Minik Erkek takımı ise 3.oldu. Ayrıca ferdi sıralamada günün ilk müsabakasına çıkan Minik Kızlarda 1500 metre de Emine Ceylan şampiyon olurken, Kader Şimşek 3. oldu.  Minik Kızlar iki müsabakada topladığı 18 puanla en yakın rakibine 28 puan fark atarak takım halinde şampiyon oldu.  Günün ikinci müsabakasında yarışan Minik Erkekler takımında koşan Muhammed Karabulut 2. olurken, Minik Erkek takımı 58 puanla 3. oldu. Yıldız Kızlarda ise müsabakanın başından sonuna kadar önde giden milli sporcu dünya 5.ciliği bulunan Ruken Tek açık ara şampiyon olurken, Makbule Akbaba müsabakayı 2. olarak bitirdi. Yıldız Kız takımı her iki lig müsabakasından 15 puan topladı ve en yakın rakibine 23 puan fark atarak şampiyon oldu. Günün son müsabakasında ise Yasin Özdemir finish çizgisinde yarışı verip 2.olurken, Ramazan Yıldız ise müsabakayı 3.olarak tamamladığı belirtildi. Ayrıca Yıldız erkek takımının 17 puanla şampiyon olduğu ve en yakın rakibine 27 puan fark attığı açıklandı. Öte yandan Diyarbakır ve Mardin illerinde yapılan Bölgesel lig müsabakaları boyunca Batman Petrolspor Atletizm takımının 8 kupa ve 14 madalya kazandığı açıklandı. 01 Aralık 2018 Cumartesi günü Gaziantep ilinde yapılacak olan Türkiye finaline katılacak olan Batman Petrolspor takımının Yıldız Kız,Yıldız Erkek takımları ile iki kategoride final de yarışacakları ve 60 takım 240 sporcu ile madalya müsabakasına çıkacakları açıklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.