Bölge’de 3 ameliyat bir arada yapıldı

Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne karın ağrısı, sırt ağrısı, karın duvarında genişleme ve karın fıtığı şikâyeti ile başvuran 38 yaşındaki Keziban E. adlı hastaya Genel Cerrahi Uzmanları Opr. Dr. Turgay Demir, Opr. Dr. Güneş Tekten ve Anestezi Uzmanı Uz. Dr. Fatma Betül Uslu tarafından karın fıtığı ameliyatı, karın germe ameliyatı ve kapalı yöntemle safra kesesi ameliyatları aynı anda yapıldı.

Sağlık Yayın: 16 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 16.10.2018 16:19:01
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Op. Dr. Turgay Demir, “Hastamız bize başvurduğunda karın ağrısı, sırt ağrısı, karın duvarında genişleme ve karın fıtığı şikâyetleri vardı. 3 ayrı ameliyat olmak istemeyen hastaya Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde ilk defa karın germe, karın fıtığı ve kapalı yöntemle safra kesesi ameliyatlarını bir arada yaptık. Ameliyat sonrası hastamızın şikâyetleri geçti. Uygun hastalarda bu ameliyatlar ayrı seanslar yerine bir arada yapılabilir’’ dedi.  Üç ameliyatı aynı anda olan Keziban E, “Yapılan tetkiklerimde safra kesemde iltihap vardı. Safra kesesi ameliyatı, karın fıtığı ameliyatı ve karın düzeltme ameliyatları olmam gerektiği söylendi. Tekrar tekrar ameliyat olmak istemedim. Ameliyat sonrası şikayetlerimin tamamı geçti. Batman Bölge Devlet Hastanesi ve doktorlarına güvendim, pişman olmadım. Doktorlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.