Bölge Baroları’ndan Elazığ ve Malatya’ya yardım eli

Batman Barosu Başkanlığı ile Bölge Baroları bir araya gelerek depremin yaşandığı Elazığ ve Malatya’ya yardım eli uzattılar.

Gündem Yayın: 04 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 04.02.2020 15:05:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Barosu Başkanlığı ile Bölge Baroları bir araya gelerek depremin yaşandığı Elazığ ve Malatya’ya yardım eli uzattılar.

HASAR GÖREN BİNALARI İNCELEDİLER

Haftasonu Batman Baro Başkanı Av. Abdulhamit Çakan ile bir araya gelen Bölge Baro Başkanları Elazığ ve Malatya’ya giderek depremzede vatandaşlara giyim, gıda ve nakdi yardımda bulundular.  Elazığ ve Malatya Baro Başkanları ile biraraya gelen ve daha sonra depremde yıkılan, hasar gören binaları inceleyen bölge Baro Başkanları son derece anlamlı bir dayanışma örneği göstererek buradaki vatandaşlara biraz olsun teselli olmaya çalıştılar. Batman Barosu Başkanı Çakan; “Çok acı bir olay, buraya gelerek hem depremin oluşturduğu hasarı hem de insanlarımızda açtığı derin yarayı yerinde görerek, Elazığ ve Malatya halkına omuz vermeye çalıştık. Allah, ülkemize başka acı göstermesin. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileriz. Tek dileğimiz yaraların acilen sarılması ve hayatın normale dönmesidir’’ dedi. Bu arada Elazığ ve Malatya Baro Başkanları da Batman ve Bölge Baro Başkanları ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı yardımlarından ötürü teşekkürlerini sundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.