BOCCE TURNUVASI YAPILDI

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Batman İl Temsilciliği tarafından, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bocce Turnuvası” yapıldı.

Yayın: 18 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 18.05.2022 10:26:59
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

19 Mayıs Kapalı Spor Salonu Bocce Sahasında, Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bocce Turnuvası”nda toplamda 8 takım yarıştı. Turnuva sonunda Genç Kızlar kategorisinde; Farabi Anadolu Lisesi birinci, Ziya Gökalp Anadolu Lisesi ikinci olurken, Genç Erkekler kategorisinde; Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi  birinci, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi ikinci, Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi (4) ise üçüncü olup madalya almaya hak kazandılar. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Batman İl Temsilcisi Ömer Durmaz; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bayramını kutlar, dereceye giren sporcularımızı tebrik ederim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.