BM-GYC yetkili cemiyet oldu

Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC), bünyesinde en fazla sarı basın kartlı gazeteciyi barındırdığı için Basın İlan Kurumu tarafından yetkili cemiyet olarak kabul edildi.

Yaşam Yayın: 06 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2019 13:15:16
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC), bünyesinde en fazla sarı basın kartlı gazeteciyi barındırdığı için Basın İlan Kurumu tarafından yetkili cemiyet olarak kabul edildi. Kısa süre önce yapılanmaya giden ve yeni yönetimini belirleyen Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti, bünyesindeki 13 gazete, 4 haber ajansı, 1 televizyon ve 1 radyo kanalı ile Batman'ın üye sayısı en fazla basın derneği oldu. Ayrıca bünyesinde en fazla Sarı Basın kartlı gazeteciyi barındıran BM-GYC, Basın İlan Kurumu tarafından hem muhatap alınacak hem de gazeteci derneklerine ödenen bir miktar yardımdan da faydalanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.