BM-GYC’den Ramazan Bayramı mesajı

BM-GYC mesajında, Ramazan Bayramı’na Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan salgın nedeniyle buruk girildiğine dikkat çekilerek, mübarek günlerin İslam alemi ve tüm insanlığın salgından kurtuluşuna vesile olması temenni edildi.

Yaşam Yayın: 21 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 21.05.2020 17:12:39
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
Google News

BM-GYC mesajında, Ramazan Bayramı’na Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan salgın nedeniyle buruk girildiğine dikkat çekilerek, mübarek günlerin İslam alemi ve tüm insanlığın salgından kurtuluşuna vesile olması temenni edildi. BM-GYC bayram mesajında; “Rabbimizin bize hediyesi olan Ramazan bayramını tebrik eder, başta meslektaşlarımız olmak üzere, halkımıza, İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini, salgından kurtuluş, huzur ve sükûnete vesile olmasını dileriz” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.