‘Bizler partimizin bir neferiyiz’

Batman’da İYİ Parti kurucu il Başkanlığını yaptıktan sonra, Milletvekili aday adayı olan iş adamı Kısmet Çelik, Ankara’da resmi başvurusunu yaptı.

Yaşam Yayın: 03 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 03.05.2018 13:05:08
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Batman’dan en az bir vekil çıkaracaklarını belirten Çelik, çalışmaların hızlandığını ve bölgede güçlü bir ekip kurduklarını söyledi. Çelik; “Bizler partimizin bir neferiyiz. Bölgemizde bize karşı büyük bir ilginin olması, daha çok çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Partimize köklü aile ve aşiretlerimizin katılımlarını da kısa zamanda kamuoyuyla duyuracağız. Türkiye bu ittifakın ardından daha iyi olacak. Türkiye’nin ve bölgemizin içinden çıkılmaz bazı sıkıntılardan kurtulması lazım” dedi. Öte yandan İYİ Parti il Başkanlığı’na Şeyhmus Uras’ın ataması yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.