‘Bizim makam sevdamız yok’

Geçen hafta il başkanlığı yetkisini alan avukat Akif Gür, basın toplantısını düzenledi. Ak Parti ilçe ve belde belediye başkanlarının da karşıladığı Gür, il binasında kalabalık partili topluluğuna seslendi.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 31.12.2018 12:20:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Geçen hafta il başkanlığı yetkisini alan avukat Akif Gür, basın toplantısını düzenledi. Ak Parti ilçe ve belde belediye başkanlarının da karşıladığı Gür, il binasında kalabalık partili topluluğuna seslendi. AK Partinin geleneğinde koltuk ve makam sevdasının olmadığını belirten Gür, “Cumhurbaşkanımızın teveccühü ve tensipleriyle İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Bu vesileyle sizlerin aracılığıyla sayın Cumhurbaşkanımıza şahsıma gösterdiği teveccüh ve güvenden dolayı tekraren şükranlarımı arz ediyorum. AK Partimizin geleneğinde koltuk ve makam sevdası yoktur. En güzel örneği; hep birlikte şahit olduğumuz üzere, TBMM Başkanımız sayın Binali Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığına aday gösterilmesidir. Mesele memlekete hizmetse bunun makam ve mevki ile ilgisi sadece teferruattır. Makam ve mevkiler gelip geçicidir, Baki olan gök kubbede hoş bir sada bırakmaktı. Gerek bu salonda bulunan ve gerekse partimizin kuruluşu olan 14 Ağustos 2001’den bu yana bu davaya hizmet edip, farklı kademelerde yer almış tüm dava arkadaşlarımın gayret ve hizmetleri bizim için değerli ve önemlidir. Bu kutlu dava için taş üstüne taş koyup hizmet edenden Rabbim razı olsun” dedi.

‘SORUNLARI ÇÖZME İRADE VE DONANIMA SAHİBİZ’

Batman’ın sorunlarını bildiklerini ifade eden Gür, sözlerini şöyle sürdürdü : “Önümüzdeki dönemde kısa vadedeki gayemiz Batmanımızı, Ak Belediyeciliğe kavuşturmaktır. Bu amaçla Milletvekilimiz sayın Ziver Özdemir’in destekleriyle, Belediye Başkan adayımızla birlikte, teşkilatımızın tüm kademeleriyle koordineli bir şekilde adeta yaşayan bir organizma gibi çalışmalarımızı yürüteceğiz ve partimizi layık olduğu üzere inşallah çok daha yüksek noktalara yükselteceğiz. Memleketimizin sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları çözme irade ve donanıma sahibiz. Şunu bilin ki AK Parti ailesi dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bu sivil toplum kuruluşunun bir neferi olmak ve memlekete hizmet etmek bizim için ancak bir onurdur. Bu vesileyle  buraya kadar gelip bizi karşılayan ve teveccühte bulunan bizlere bu gururu yaşatan siz değerli ailemin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum. Rabbim, memleketimize hizmet etme ve insanlarımıza faydalı olma yolunda yar ve yardımcımız olsun. Rabbim bizleri, kibirden, hasetten, haksızlıktan, adaletsizlikten, zulümden uzak tutsun. Bizi milletimize mahcup etmesin, işimizi kolaylaştırsın.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.