'Biz Yeşilay Gönüllüsüyüz' etkinliği yapıldı

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Tomurcuk Anaokulunu ziyaret edip okulda gerçekleşen 'Biz Yeşilay Gönüllüsüyüz' etkinliğine katıldı.

Yaşam Yayın: 06 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.03.2021 10:15:08
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Tomurcuk Anaokulunu ziyaret edip okulda gerçekleşen 'Biz Yeşilay Gönüllüsüyüz' etkinliğine katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Yeşilay Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Yeşilay Batman Şubesi ve okul idaresinin iş birliği ile düzenlenen 'Biz Yeşilay Gönüllüsüyüz' etkinliğine katıldı. Etkinliğin düzenlendiği sınıfları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Kurtaran, daha sonra anaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Çocuklarda zararlı alışkanlıklara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen  'Biz Yeşilay Gönüllüsüyüz' etkinliğine Şube Müdürleri Bilgiye Pala, Emrullah Aslan ve Yeşilay Batman İl Başkanı Yılmaz Aydın katıldı. 'Biz Yeşilay Gönüllüsüyüz' etkinliği sonrası okulu gezen Kurtaran, Okul Müdürü Mehmet Şahin'den okulda devam eden eğitim-öğretim hakkında bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.