‘Biz büyük bir aileyiz’

MİSİAD (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Batman Şubesi, 1. geleneksel iftar yemeğini verdi. World Cafe teras katında verilen iftar yemeğine 200 davetli katılım sağladı.

Gündem Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2019 17:24:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MİSİAD (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Batman Şubesi, 1. geleneksel iftar yemeğini verdi. World Cafe teras katında verilen iftar yemeğine 200 davetli katılım sağladı. Davetlileri kapıda tek  karşılayan MİSİAD Batman Şube Başkanı Namet Sırlan ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayının önemine değindi. Sırlan, her gün büyüyen ve güçlenen bir aile olduklarını belirterek, “Mübarek Ramazan bayramını fırsat bilerek dostlarımızla iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri kırmayıp gelen tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. MİSİAD ailesi olarak Batman ve Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da hızla büyüyün büyük bir oluşumuz” diye konuştu. Öte yandan iş adamı Hüseyin Dinç, MİSİAD ailesine törenle katılım sağladı. World Teras Cafede verilen iftar yemeğinde MİSİAD ailesine katılım sağlayan Dinç’e, katılım plaketini BATSO Başkanı Abdülkadir Demir ve MİSİAD Batman Şube Başkanı Namet Sırlan verdi. MİSİAD ailesinin bir ferdi olmaktan büyük bir gurur ve onur duyduğunu belirten iş adamı Hüseyin Dinç; “Öncelikle böylesi güzel insanlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah hep birlikte Batman ve bölgemiz için başarılı projeler hayata geçiririz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.