‘Birlik ve beraberliğimizi daim kılalım’

Vali Hulusi Şahin Gercüş Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen iftar programında Gercüş halkıyla bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 28 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 28.05.2019 15:49:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Hulusi Şahin Gercüş Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen iftar programında Gercüş halkıyla bir araya geldi. İlçe kapalı spor salonu bahçesinde düzenlenen iftar programına; Vali Şahin’in yanı sıra Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar, kamu kurum yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. İftardan sonra Vali Hulusi Şahin ve Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın birer konuşma yaptılar. Valimiz Şahin, "Ramazan ayının önemi, Kur’an-ı Kerimin bu ayda indirilmesidir. Ramazan ayının içinde de o kutlu gün saklıdır.  O gün Kadir Gecesidir. Kadir gecesini son on günde arayın diyor efendimiz. İşte o son on güne girdik. Bu günleri değerlendirelim, yardımlaşalım, kardeşliğimizi pekiştirelim, birlik ve beraberliğimizi daim kılalım. Eğer böyle yaparsak, umuyor ve inanıyorum ki, Allah’ın rızasına da ulaşmış oluruz" diye konuştu. Vali Şahin, konuşmasının sonunda programın düzenlenmesinde emeği geçen Gercüş Kaymakamı ve Belediye Başkanına teşekkür ederek, vatandaşların yaklaşan Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.