‘Bir ülkede eğitim iyiyse o ülke iyi yoldadır’

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ve beraberindeki İstanbul ARGEM (Araştırma Geliştirme Eğitim ve Uygulama Merkezi) öğrencileri Batman’a geldi.

Yaşam Yayın: 16 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 16.05.2018 12:10:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye’nin en büyük camiasının Milli Eğitim olduğunu söyleyen Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Bilgili, “Bir ülkede eğitim iyiyse o ülke iyi yoldadır.” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından karşılanan Müsteşar Yardımcısı Bilgili ve beraberindeki öğrenciler Hasankeyf ilçesini ziyaret ettiler. Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven tarafından karşılanan kafile Hasankeyf’i gezdi. Ardından Bilgili, Vali Ahmet Deniz ile birlikte, okul sporları müsabakaları ile kültürel ve sosyal yarışmalarda derece elde eden öğrencilerle bir araya geldiler. Müsteşar Yardımcısı Bilgili, ziyaret ettiği okullarda öğrencilerle sohbet edip, öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlere hitap eden Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Türkiye’nin en büyük camiasının Milli Eğitim olduğunu ifade etti. Bilgili, “Bir ülkede eğitim iyiyse o ülke iyi yoldadır, bir ülkede eğitim kötü durumdaysa o ülkenin durumu iyi değildir. Onun için ülkemizin geleceği her alanda biz öğretmenlerin ellerinde ve herkes öğretmenlerin eğitiminden geçiyor. Dolayısıyla öğrencilerimizin başarı bizim başarımız, öğrencilerimizin başarısızlığı biz öğretmenlerin başarısızlığıdır. Eğitimi iyi ve başarılı kılabilirsek ülkemiz bulunduğu noktadan daha iyi bir noktaya gelir. Yani eğitimde başarının merkezinde öğretmenlerimiz var” diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.